Anbefalinger

Copyright @ All Rights Reserved HeartandPower.dk

 

Mindfuness lærer

og coach

Du vil møde en autientisk, nærværende og inspirerende

kompetent underviser og vejleder.

 

" Hanne formidler at mindfulness er til alle hver især - Spreder enorm positiv energi - Dejlig inspirerende og farverig underviser - Meget nærværende og menneskelig, du har en ro ind over dig som bare smitter af - Du er et menneske som spreder glæde omkring dig - Du virker rummelig og jeg har følt mig godt tilpas, følt at der var plads til alle ”i din verden” - Du virker meget positiv og den positivitet har være smittende - Hanne du er så god at du kan få en bil til at geare ned og være til stede i nuet - Hanne du er en sød og smilende person og man bliver i godt humør af at være sammen med dig. Du er god til at lære fra dig".

Livsvejledning

"Hej Hanne. Vil bare lige sige tusind tak for i går. Havde det rigtig godt dag jeg kørte hjem og i dag har jeg haft det endnu bedre - opdagede det allerede da vækkeuret ringede så det kan godt gå lidt hurtigere end først antaget :) Jeg har været fantastisk glad hele dagen, har stukket hovedet ind til kollegerne og givet dem lidt opmuntring, har haft positive oplevelser på arbejde og det har bare været en super dag. Det føles som om jeg har fået friheden tilbage, føler mig meget mere let både udenpå og indeni og meget mere ro og tro på at mit største ønske nok skal gå i opfyldelse en dag. Så jeg skal bare nyde livet og glæde mig til hvad fremtiden bringer - hvad mere kan man ønske sig? Knus fra Johanne"

Livsvejledning

"hej hanne, jeg vil gerne fortælle om hvad jeg syns om din healing og clairvoyance med mig, jeg ville sige det sådan at sådan "ting" er helt nyt for mig, dagen efter havde jeg godt nok hovedpine det meste af dagen, rendte på toilettet, et par dage efter var jeg ude og handle og gik nærmest på lyserøde skyer, længe siden at jeg har oplevet det, det var jo som at leve igen, så det var en positiv oplevelse med besøg af dig, jeg regner med at kontakte dig om ikke ret længe igen"

Lene

Livsvejledning

Hej Hanne. Jeg skriver fordi jeg kan mærke at der er sket noget helt vildt godt inden i mig!!! :-) kan virkelig ikke sætte ord på det men tænker bare hele tiden.... JUHUU JEG ER GLAD :-) Da jeg gik fra dig var det ike særlig tydeligt overhovedet. Men skal da love for at det kom og er absolut overhovedet ikke i tvivl mere! Jeg tror ikke kun du har kontakt til engle. Tror du selv er en :-) Ej, du er fantastisk! Det er den bedste gave jeg nogensinde kunne gi mig selv! Og jeg har hele 2 gange endnu! :-D Jeg ved hvad jeg skal give min familie i gave nu, uden tvivl! :-) Venligst Kim

Clairvoyant vejledning- email

Hej Hanne. Tusind tak for dit altid hurtige, præcise og let forståelige svar. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle ha klaret det her uden dig. Du har bare hjulpet mig rigtig mange gang efterhånden, og måske du kommer til det igen. Mange varme hilsner Marie"

Clairvoyant vejledning - email

"Og her til slut vil jeg til din ros sige, at du er meget dygtig og behagelig at søge råd hos. Der er en grund til, at jeg henvender mig hos dig for 3. gang nu. Kærlig hilsen Tina

Clairvoyant vejledning - Skype

"Hej Hanne. Jeg har fået rigtig meget ud af de ting du sagde over Skype, og min jobsøgning kører egentlig rigtig fint nu. Varme hilsener fra Stine"

Kursist

Hej Hanne. Tak for dine skønne timer på kurset Bevidst Nærvær. Jo flere timer vi har haft jo længere er jeg kommet ind. Gå turen i går aftes var noget helt særligt for mig. Det var lige ved at den var for kort. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at komme af med så meget jeg kunne, mine tåre ville bare frem da vi stod og skulle have nye info før vi gik hjem. På turen hjem fik jeg ondt i maven som noget menstruations smerter, men dem er jeg færdig med. Jeg læser det som en udrensning der ville noget ( hurra for det). I dag har jeg lidt mindre ondt i benene, kan gå mere normalt og maven har det fint. Jeg kan godt se hvor stor glæde du har af din clairvoyance kunnen sammen med mindfulness. Jeg lyttede flere gange når du sagde, jeg får lige at vide at vi kom til at arbejde med lidt andet, eller der kom lide noget andet. de bedste hilsener"

Clairvoyant vejledning -email

"Kære Hanne. Jeg har læst dit e-mail svar og min umiddelbare tanke er, hold op, hvor kan du gennemskue meget med de få stikord, du har fået. Du har faktisk ramt plet. Jeg ved godt, hvilken rejse jeg vil ud på, men jeg hænger i bremsen, kan ikke rigtigt finde det rigtige afsæt. Det må jeg arbejde med og finde en løsning på. Du giver mig nogle rigtige gode tip om, hvordan jeg kan stille det ene valg op mod det andet. Dem tager jeg til mig."

Regressionsterapi

"Hej Hanne. Jeg vil lige sige pænt tak for sidst. Der er nu gået 1 måneds tid siden jeg var nede ved dig. Jeg var meget imponeret over det, som du kunne fortælle omkring mig og min barndom. Og om hvad der skete indeni mig lige nu. Jeg gik jo som sagt ind til dig med åbent sind og vidste ikke hvad jeg gik ind til. På vejen hjemad syntes jeg ikke, at jeg kunne mærke noget som var forandret. Mange tanker fyldte dog i mit hoved. Og da jeg kom hjem, skrev jeg det ned fra min regresession, som jeg kunne huske ved dig. Men jeg kan fortælle at min rastløshed er forsvundet og føler mig mere i nuet og i længere tid af gangen. Venlig hilsen Gurli"

"Hej Hanne! Jeg var nede hos dig for noget tid siden, for at få "rodet bod" på alle mine tanker og for at finde ud af hvor jeg stod. Jeg var meget splittet og havde lavt selvværd - troede jeg da! Efter mødet med dig har mit liv ændret sig enormt meget - min selvtillid har aldrig været højere og jeg er fysisk vokset en cm eller har bare fået mere rank ryg... ;) He he! Mit fokus er mere målrettet og jeg er ikke så "flyvsk" at høre på længere. Det er som om at der pludselig er kommet styr på mine tanker - Tak for hjælp og guide. Mvh. Jan".

"Hej Hanne. Må jeg sige dig tak for en god formiddag. Du er sød og indlevende, jeg havde stor fornøjelse af besøget. Trods mine 96 kg. følte jeg mig nærmere som en der vejede 60 kg, da jeg kørte fra dig. Du løsnede tonsvis af tunge sten fra mit bryst. Og den lethed i kroppen har jeg stadigvæk her ved 16-tiden. Det føles som om du har "pustet" energi ind i mig og tømt mig for en masse dårligdomme. Det er nærmest som en befrielse. Så selvom jeg er dårlig til at slappe af, så fik du mig alligevel gennet hen hvor mit åndedræt blev helt anderledes end før jeg kom. Det er en dejlig fornemmelse. Mine kundebesøg efter besøget hos dig var så afslappede og jeg hvilede meget mere i mig selv. Hanne, tusind tak for din indsats, jeg vil helt sikkert senere på foråret lægge vejen forbi dig igen. Du er et dejligt menneske og har givet mig meget tro på tilværelsen og mod på den igen."

Peter"

”Efter anbefaling fra en veninde besøgte jeg i august for første gang Hanne. Indrømmet, det var med skepsis men også med store forventninger. Forventningerne blev til fulde indfriet. Det var en rystende oplevelse, da Hanne inden for de første 15 minutter kunne både se og mærke, hvordan min psykiske tilstand var, og det helt uden nogen form for information fra mig. Jeg har igennem det sidste års tid, haft en del private bekymringer og Hanne kunne som sagt meget hurtigt se, hvordan det stod til. Jeg fik svar på mange spørgsmål gode råd, vejledning og et kærligt spark bag i. Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne, da det for mig, var det en oplevelse for livet. Linda"

 

"Kære Hanne. 1000 tak for den vidunderlige rejse du tog mig med på i mandags. Jeg følte en utrolig ro, men også lethed samtidig, men ikke på den lidt "flyvske" måde som jeg nogen gange har oplevet efter et kursus eller andet. Der kom ord, sætninger indeni som normalt ikke er mit "sprog", lyksalighed og himmerriget er inden i dig selv. Det føltes bare så dejligt og jeg føler der er sket en markant ændring i mig, i den rigtig gode retning.

Kærlig hilsen Ellen"

Udtalelser

Hanne formidler at mindfulness er til alle hver især - Spreder enorm positiv energi - Meget nærværende og menneskelig, du har en ro ind over dig som bare smitter af - Du virker rummelig og jeg har følt mig godt tilpas, der var plads til alle ”i din verden”

 

Kontakt

Mindfulnesslærer

Hanne Pedersen

Lindevej 13, 1. sal

6100 Haderslev

 

hannepedersen@heartandpower.dk

Mobil 28 13 96 39

Følg mig

HeartandPower er på Facebook, Twitter, YouTube og Instagram. Spændende indlæg om mindfulness, spiritualitet og vegetariske opskrifter