Om Hanne Pedersen

Copyright @ All Rights Reserved HeartandPower.dk

Mindfulness lærer og terapeut

I de sidste 20 år har jeg ved uddannelser, kurser og egenterapi udviklet indgående erfaringer med mindfulness og holistisk bevidsthed.

 

Viden og erfaringer jeg passioneret videreformidler i mit arbejde med mindfulness i hverdagen, Mindful Living

 

Mere om mindfulness her

 

Biografi

  • 2003 - 2008 klinik i Roskilde Sundhedscenter, clairvoyance, healing og regressionsterapi.
  • 2009 flyttede jeg hjem til min fødeby Haderslev, hvor jeg fortsat praktiserede ved bibeskæftigelse.
  • 2012 startede mit samarbejde med FOF med undervisning i mindfulness i hverdagen, Mindful Living.
  • 2014 - 16 udgav jeg artikler om Mindful Living og vegetarisk mad bl.a. i magasinerne Liv & Sjæl og Kvindeliv.
  • I 2016 oprettede jeg bloggen MadogMindfulness om mine passioner Mindful Living og vegetarisk mad. Ved FOF undervises nu både i mindfulness i hverdagen, Mindful Living, samt i vegetarisk hverdagsmad. I forbindelse med, at jeg blev certificeret NADA recovery øreakupunktør afholdt jeg de første NADA cafeer. På YouTube oprettede jeg en kanal med guidede meditationer og øvelser i Mindful Living.
  • 2017 registreres HeartandPower som virksomhed. Jeg bliver elev ved MBSR forsker Jacob Piet, efteruddanner mig i Mindfulness-baseret stressreduktion - MBSR - ved Aarhus Universitet. Dette er det eneste sted i Danmark, der undervises på Master niveau samt der har etableret et formelt samarbejde med Center for Mindfulness i USA (CFM), grundlagt af Jon Kabat-Zinn, ved University of Massachusetts Medical School. Som et led i MBSR efteruddannelsen følger jeg overlæge Lone Overbye Fjordbacks arbejde med MBSR for unge, deltager i sommerskoler hos Mowing Meditation ved filosof Niels Viggo Hansen, Mindfulness og Empati ved PhD i mindfulness Jacob Piet, compassion ved Nanja Holland Hansen, cand.psych.aut. og certificeret CCT-underviser.

 

Jeg har diplommoduler i udviklingspsykologi, interventionspsykologi, neuro - og kognitionspsykologi, coaching og vejledning samt uddannelserne ernærings- og husholdningsøkonom og farmakonom. Jeg har stor erfaring med empowerment og livsbanevejledning via mit arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse ved København Sund By samt undervisning og vejledning på produktionskole. Jeg er nu blevet 48 år og glædes fortsat over alt det forunderlige vidunderlige, der opstår i mit liv med nærvær, Mindful Living og holistisk bevidsthed.

 

Kontakt mig

Jeg glæder mig til at tage godt imod dig og hjælpe dig trygt videre med det der fylder i dit liv.

Kontakt mig gerne via formularen nedenfor eller send mig en sms. Jeg besvarer altid henvendelser indenfor 24 timer og ringer dig naturligvis gerne op.

Lindevej 13, 1. sal

6100 Haderslev

 

 

28 13 96 39

 
 
 

Udtalelser

Hanne formidler at mindfulness er til alle hver især - Spreder enorm positiv energi - Meget nærværende og menneskelig, du har en ro ind over dig som bare smitter af - Du virker rummelig og jeg har følt mig godt tilpas, der var plads til alle ”i din verden”

 

Kontakt

Mindfulnesslærer

Hanne Pedersen

Lindevej 13, 1. sal

6100 Haderslev

 

hannepedersen@heartandpower.dk

Mobil 28 13 96 39

Følg mig

HeartandPower er på Facebook, Twitter, YouTube og Instagram. Spændende indlæg om mindfulness, spiritualitet og vegetariske opskrifter