Vejledning

Copyright @ All Rights Reserved HeartandPower.dk

Få hjælp til netop din unikke situation

Find din retning og få kontakt til din indre power. Mindfulness, coaching, spirituel psykologi, clairvoyance, terapi og healing.

 

 

Personlig udvikling

Livsvejledning

Clairvoyance

Healing

Regressionsterapi

NADA øreakupunktur

Personlig udvikling

Du er udfordret, fx af stress, depression, manglende overskud og glæde i livet. Vi arbejder med din unikke jeg. Vi genskaber dit overskud, din balance og din power.

 

Som den vigtigste aktør i dit liv fortjener du at blive set og hjulpet godt videre.

 

Du er derfor klar til at investere tid og ressourcer på at være den værdifulde og helt unikke udgave af dig selv.

 

Mellem vores møder vil du afsætte tid til at arbejde med din proces. Du vil få øvelser og lære meditation, mentaltræning, blide yoga stræk med kroppen, visualisering og selvhealing.

 

Vi berører emner som mindfulness, vitalisering, nydelse, entusiasme, relationer, mønstrer, kærlighed, selvværd, leveregler, identitet, selvtillid, kropskontakt ved blid yoga eller stræk, afhæninghed, intuition, loven om tiltrækning, flow.

 

Alt efter individuelle behov vil du opleve Mindful Living - mindfulness i hverdagen, Mindfulness Baseret Stress Reduktion - udviklet af John Kabat Zinn, stresscoaching, livsvejledning, selvhealing, clairvoyance, regression, mulitidimentionel healing

 

Personligt møde eller via Skype

 

For anbefalinger læs mere her

 

5 x 50 min 2500 ,-

Livsvejledning

- clairvoyance, mindfulness og healing

 

Du kender måske til tilstande med vrede, sorg, tomhed, tristhed, svært ved at finde retningen, meningsløshed, at være i vadested, frustration, angst, bekymring, manglende spirituel kontakt, at livet er gået i stå. Så er denne vejledning noget som kan hjælpe dig videre.

Vi ser dine udfordringer med helt nye øjne og bringer dine skjulte potentialer i spil.

Vores møde er opdelt i to faser. I første fase er er sindet i centrum i anden fase er din sjælsenergi. Begge faser formes ganske unikt ud fra clairvoyance og intuitive indføling på netop det du har behov for - og naturligvis i samspil med dig og din visdom.

I den første fase kan du opleve clairvoyance, kanalisering, spirituel psykologi, selvhealingsøvelser, intuitiv coaching, mindfulness og sindsrobehandling.

I den anden fase kan du opleve clairvoyant terapeutisk healing og multidimentionel energi healing. Vi genetablerer flow i dit energifelt og i indre energibaner. Healing på sjæls- og celleplan.

 

For anbefalinger læs mere her

 

1 1/2 time 850 ,

Livsvejledning i forløb

Forløbet er bygget op om modellen Livsvejledning & healing. Vi træner, at du udvikler dig og din energi på den bedst mulige måde. Du får kanaliserede øvelser, regression, healing, mindfulness, øvelser i selvhealing og andre redskaber som er tilpasset netop dig.

 

3 x 1 1/2 time 1950 ,-

 

For anbefalinger læs her

5x50 min 2500,-

Jeg ringer dig gerne op send mig en besked, så hører du snart fra mig.

 
 
 

1 1/2 time

850,-

50 min

700,-

3 x 1 1/2 time

1950 ,-

Clairvoyant vejledning

 

Vejledning især til dig der har konkrete "enten eller" emner eller en sitation du gerne vil have belyst fra en anden vinkel.

Det kan være du er i tvivl om uddannelsesvalg, huskøb, din forretning, ansættelse af medarbejdere, hvilke udviklingspotentialer du har.

Vi arbejder med indføling, kanalisering af guider, beskeder fra afdøde, flow, synkonicitet, tankens kraft.

Clairvoyant intutiv coaching gives ved personligt møde, e-mail svar, skype eller telefon.

 

E-mail svar

Du sender mig en mail, hvor du beskriver et emne du gerne vil have sparring på. Du får en bekræftelsesmail fra mig med oplysninger om, hvornår jeg kan have dit svar klar. Svaret fylder 1 - 1 1/2 A 4 side.

 

Telefon eller skype

Vi aftaler pr sms eller mail, hvornår jeg ringer dig op på telefonen eller skype.

For anbefalinger læs mere her

 

Vejledning 50 min eller skriftligt svar 700 ,-

 

For anbefalinger læs her

 

Spirituel Regressionsterapi

Med udgangspunkt indsigten at vi er samme sjæl i mange kroppe udforsker vi ressourcer og barrierer fra tidligere liv. Guidekontakt samt indsigt i visdomens bibliotek.

 

Jeg har praktiseret spirituel regerssionsterapi i over 10 år. Det er en metode til en særlig, meget kærlig, kontakt med din bevidsthed. Vi erfarer os selv i en anden krop, udvider vores indsigt og viden, ved at inddrage kontakt til guider, i denne spirituelle regressionsform. Der åbnes op for powerfuld healing og forløsning.

2 1/2 time 1350 ,-

 

For anbefalinger læs her

Healing

Ønsker du mere energi og kraft til bedre at kunne håndtere den proces du arbejder med, da er healing noget for dig.

 

Healing er vores sjæls bevidsthedseleksir. Healing understøtter dig i din proces med at frigøre dig fra manglende overskud, tanke- og følelsesmæssige blokeringer. Healing genskaber flow i dine indre energisystemer og rense blokeringer på celle og dna plan.

 

Som healer bruger jeg min clairvoyante kanal der vejleder mig i, hvilken metode er er bedst for netop dig. Jeg arbejder med højfrekvent multidimensionel healings- og bevidstheds energi, engle og lysenergier.

 

50 min 700 kr

 

 

 

 

700,-

NADA recovery øreakupunktur

NADA recovery individuel welness med mindfulness

Du kommer på den tid vi aftaler og får sat 5 NADA nåle i hvert øre. I de efterfølgende 45 minutter nyder du detox NADA te. NADA recovery er en yderst effektiv metode til YIN/YANG afbalanceringen. NADA øreakupunktur kan tages 2 gange ugentlig fx over 3 - 8 uger. Vi kombinerer NADA med mindfulness meditation og åndedrætsævelser.

Pris: 1 time 200 kr - forløb 5 x 1 time 800 kr (incl magnetkugler)

Læs om NADA her

På en drømmerejse bliver du blidt guidet ind i en afspændt tilstand og ledes over i det healende scenarie, hvor der åbnes op for kontakten med din egen dybe sjælsvisdom.

 

Giv slip og lad dig glide ind i en bevidst drømmende tilstand, som fornyer din energi og giver dig indsigt.

 

Udtalelser

Hanne formidler at mindfulness er til alle hver især - Spreder enorm positiv energi - Meget nærværende og menneskelig, du har en ro ind over dig som bare smitter af - Du virker rummelig og jeg har følt mig godt tilpas, der var plads til alle ”i din verden”

 

Kontakt

Mindfulnesslærer

Hanne Pedersen

Lindevej 13, 1. sal

6100 Haderslev

 

hannepedersen@heartandpower.dk

Mobil 28 13 96 39

Følg mig

HeartandPower er på Facebook, Twitter, YouTube og Instagram. Spændende indlæg om mindfulness, spiritualitet og vegetariske opskrifter