Mere Mindfulness

Copyright @ All Rights Reserved HeartandPower.dk

Mindfulness workshop, blog

og meditationer

 

Workshop hos dig i Mindfulness

Er du NYSGERRIG efter at opleve en ny metode til at FÅ DET GODT med den du er og det liv du lever? Trives du med at være sammen med andre? Har du mod på at udfordre dig selv og prøve noget ny?

 

På denne workshop vil vi arbejde med elementer fra det standardiserede MBSR program, som er udviklet af Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts Medical School.

 

INDHOLD PÅ WORKSHOP →

Med afsæt i bevidshedstrekantens elementer vil du på denne workshop, hvor jeg introducerer MBSR teknikker, afprøve øvelser som træner din opmærksomhed og vågenhed på din krop, tanker og følelser.

 

Du vil prøve siddende, liggende og gående meditation samt blide yoga og stræk øvelser, som alle kan deltage i - og derfor ikke kræver nogle forudsætninger og erfaringer med yoga.

 

HVOR

Jeg kommer hjerteligt gerne til din virksomhed, din foreningen eller dit center og afholder workshoppen.

 

HVORNÅR

Når det passer dig, dine kolleger, klubbens medlemmer, centrets gæster.

 

Kontakt mig for aftale på mail hannepedersen@heartandpower.dk eller send mig en sms 28139639 så ringer jeg dig gerne op.

 

Jeg glæder mig til at tage rigtig godt imod dig samt de øvrige deltagere og introducere jer for de ganske særlige vitaliserende muligheder der er ved MBSR programmet.

 

Læs mere om MBSR workshop her

 

 
 
 

Blog om Mindfulness i hverdagen

Mindful Yoga

 

Mindful Yoga er meditation med kroppen, uden oplevelse af ubehag eller fysiske krav og forventninger. Mindful yoga kan udføres uden noget særligt udstyr.

 

Yoga betyder ”forening” og henviser til at bringe krop og sind sammen. Mindful Yoga består af stillinger og stræk, der udføres med bevidst nærvær opmærksomhed på åndedrættet og de forandringer af mønstre der opstår i kroppen. Stillingerne er meget nænsomme giver styrke og balance samt en tilstand af dyb afspænding og opmærksomt nærvær - en oplevelse af sindsro og klarhed omkring livet.

 

Mindful Yoga er meget let at lære. Tilsvarende når man mediterer, træner man opmærksomheden i at være bevidst nærværende fra øjeblik til øjeblik. Man lærer bevidstheden, at tillade sig selv at være som man er og slippe tendensen til at dømme og kritisere.

 

Ved Mindful Yoga bevæger man sig bevidst og langsomt, uden at stræbe efter at skulle præstere noget bestemt. Under Mindful Yoga udforsker man sine grænser, med åndedrættet, uden at overskride dem. I stedet eksperimenterer man med at dvæle opmærksomt og nysgerrigt ved spændingen eller ubehaget, imens man trækker vejret. Ved mindful yoga respektere man ydmygt og tålmodigt sin krop og de signaler den giver en. Man er bevidst om, hvornår man skal stoppe og hvornår man evt. skal undlade at lave en stilling pga. ens specifikke tilstand.

 

Mindful yoga kan gøres næsten hvor som helst

 

Flere blogindlæg læs her

Mediter med mindfulness lærer Hanne Pedersen

Udtalelser

Hanne formidler at mindfulness er til alle hver især - Spreder enorm positiv energi - Meget nærværende og menneskelig, du har en ro ind over dig som bare smitter af - Du virker rummelig og jeg har følt mig godt tilpas, der var plads til alle ”i din verden”

 

Kontakt

Mindfulnesslærer

Hanne Pedersen

Lindevej 13, 1. sal

6100 Haderslev

 

hannepedersen@heartandpower.dk

Mobil 28 13 96 39

Følg mig

HeartandPower er på Facebook, Twitter, YouTube og Instagram. Spændende indlæg om mindfulness, spiritualitet og vegetariske opskrifter